(The first part of) Summer 2017 recap

  • 17.07.2017 kl. 22:31

Det er nå midt i ferien for min del; én måned til skolestart, og omtrent like lenge siden ferien startet. Derrrfor tenkte jeg å oppsummere den første halvparten av sommerferien 2017!

Ferien min startet egentlig med ei sein jobbvakt, men samme natt/morgen etter, gikk turen til Ayia Napa, hvor jeg og Anders koste oss med sol hveer dag i ei hel uke! Ah, det gjorde godt det! 

Etter ei uke med mye soling, bading, trening, utallige fries og ellers mye mat -vendte turen hjem igjen. Tiden etterpå gikk til et par spontane roadtrips med venninner, jobb, og ellers til å være med Anders. 

Den ene bilturen endte på stranda, med mat og drikke. Litt mye vind, men ellers veldig koseliig!Det blir spist på terrassen når været tillater det! Her spiste jeg pizza med mamma og Anders<3 

Vi har også fått besøkt farmoren og farfaren til Anders, og jeg måå bare ta med dette bildet av tidenes søteste lille kattepus, som befant seg under terrassen deres! Altså, jeg vil ha den!!! Men jeg har to katter fra før av, og neste år flytter jeg mest sannsynlig ut - så mamma og pappa er ganske tydelige på at vi ikke skal ha flere dyr:/// Fun fact: Tante pleide å kalle det dyrehagen da hun kom på besøk, fordi hun syntes vi hadde så mange dyr. Nå har vi tre; én hund og to katter. Vi har også hatt flere katter/kattunger, fisker, kaniner, og passet en annen hund i et helt år. Jeg skal så absolutt ha dyr når jeg flytter ut også! Nå ble det mye dyresnakk her, men videre på recapen, hehe:

Vi har ikke bare vært hjemme etter Napa-turen, vi har også vært på hyttetur med min familie. Vi har hytte nærmere Haugesund, ettersom at pappa er derfra. Ganske fine omgivelser, ihvertfall når det er fint væær! Med ny båt nå denne sommeren, var det ekstra gøy å komme seg ut!
 Processed with VSCO with c1 preset

 Processed with VSCO with c1 preset
Vi var på hytta i noen dager, før vi dro hjem igjen..

..Da traff jeg endelig igjen Sikke (ikke på bildet), Camilla og Serina! Fine, fine jentene<3 Egentlig har jeg ikke hatt en veldig sosial sommer sålangt, men jeg har vært med Anders typ 99 % av tiden, så sant jeg ikke har vært på jobb. Ei god venninne av oss begge kommer hjem på onsdag, så jeg håper det blir litt mer sosialt den siste parten av ferien!
Minimalt med trening har det også vært, men det har blitt et par økter innimellom, heldigvis! Jeg blir egentlig skikkelig rastløs og aggressiv hvis jeg ikke får trent på lenge, men i det siste har jeg bare vært totalt dæv, hahah! 

Det har altså vært en ganske rolig, men fin første del av sommeren 2017 - og jeg håper den siste delen blir minst like bra!

- Tonje Felicia

4 Kommentarer

Jannicke Elnæs

17.07.2017 kl. 22:50
så fine bilder :)

Tonje Felicia Fosse Bringedal

19.07.2017 kl. 22:55
Jannicke Elnæs: Tusen takk! <3

Victoria Larsen

18.07.2017 kl. 01:15
Så koselig! Kjempe fine bilder :)

Tonje Felicia Fosse Bringedal

19.07.2017 kl. 22:56
Victoria Larsen: Jaah, tusen takk<33

Skriv en ny kommentar

Tonje Felicia Fosse Bringedal

18 år gammel jente fra Sandnes. Jeg liker å reise, være aktiv, skrive - og ikke minst le til krampen tar meg ;) Er også veldig glad i dyr og mennesker, og vil utgjøre en forskjell her i livet!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits